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Study programme 2013-2014

Teaching and training



 
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Year
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Mandatory LBRAL2103 Food chemistry   Sonia Collin 30h+22.5h  5 credits 1q x  
Mandatory LBRAL2104 Food microbiology   Jacques Mahillon 30h+22.5h  5 credits 2q x  
Mandatory LBRAL2201A Food technology (partim)   Axel Kather 52.5h  5 credits 2q   x
Mandatory LBRTE2201 Human and environmental toxicology   Alfred Bernard, Cathy Debier (coord.) 45h+7.5h  5 credits 1q   x
 
Mandatory Deux cours au choix en 1ère année de master pour 10 crédits parmi les intitulés suivants:
Optionnal LBRAL2102 Physiological and nutritional biochemistry   Yvan Larondelle (coord.), Yves-Jacques Schneider 52.5h  5 credits 1q x  
Optionnal LBRAL2105 Brewing biochemistry   Stephan Declerck (coord.), Laurence Gijs, Laurent Mélotte 30h+22.5h  5 credits 1q x  
Optionnal LBRAL2106 Brewing biochemistry   Sonia Collin 30h+22.5h  5 credits 1q x