<- Archives UCL - Programme d'études ->

Detailed programme

Legend
Mandatory Optional
Courses not taught this academic year Periodic courses not taught this academic year
Periodic courses taught this academic year Two year courses

Click on the course code to see detailed informations (objectives, methods, evaluation...)
Year
1
Mandatory LALIT3990

Travail de fin d'études  (in French) N.   24credits    x

MandatoryCours dispensés à l'UCL
Mandatory LBRAL2102

Physiological and nutritional biochemistry  Yvan Larondelle, Yves-Jacques Schneider 52.5h + 0h  5credits  1q  x
Mandatory LBRAL2103F

Chimie des denrées alimentaires : Constituants alimentaires mineurs  (in French) Sonia Collin 18h  3credits  1q  x
Mandatory LBRAL2104

Food microbiology  Jacques Mahillon 30h + 22.5h  5credits  2q  x
Mandatory LBRAL2202A

Contrôle technologique et statistique de qualité: partim contrôle technologique  (in French) Marc Meurens 18h  2credits  1q  x

MandatoryCours dispensés à Gembloux
Mandatory LTA3305

Formulation alimentaire et concepts de l'analyse sensorielle  (in French) N. 24h  3credits    x
Mandatory LAM3305

Molecular biology methods for the analysis of foodstuffs  (in French) N. 30h  3credits  2q  x
Mandatory LBE3301

Control of the processes in the food industry  (in French) N. 36h  4credits  1q  x
Mandatory LTA3303

Sécurité alimentaire et gestion de la qualité  (in French) N. 36h  4credits  1q  x
Mandatory LSI3314

Statistical control of the processes  (in French) N. 36h  4credits  1+2q  x
Mandatory LTA3307

Additives and technological adjuncts  (in French) N. 18h  3credits    x
 
| 29/04/2009 |