Detailed programme

Legend
MandatoryOptional
Courses not taught this academic yearPeriodic courses not taught this academic year
Periodic courses taught this academic yearTwo year courses

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Mandatory ALIT3990

Travail de fin d'études  (in French) N. 24credits  x

MandatoryCours dispensés à l'UCL
Mandatory BRAL2102

Physiological and nutritional biochemistry  (in French) Yvan Larondelle, Yves-Jacques Schneider52.5h + 0h 5credits 1q x
Mandatory BRAL2103F

Chimie des denrées alimentaires : Constituants alimentaires mineurs  (in French) Sonia Collin18h 3credits 1q x
Mandatory BRAL2104

Food microbiology  (in French) Jacques Mahillon30h + 22.5h 5credits 2q x
Mandatory BRAL2202A

Contrôle technologique et statistique de qualité: partim contrôle technologique  (in French) Marc Meurens18h 2credits 1q x

MandatoryCours dispensés à Gembloux
Mandatory TA3305

Formulation alimentaire et concepts de l'analyse sensorielle  (in French) N.24h 3credits  x
Mandatory AM3305

Molecular biology methods for the analysis of foodstuffs  (in French) N.30h 3credits 2q x
Mandatory BE3301

Control of the processes in the food industry  (in French) N.36h 4credits  x
Mandatory TA3303

Sécurité alimentaire et gestion de la qualité  (in French) N.36h 4credits 1q x
Mandatory SI3314

Statistical control of the processes  (in French) N.36h 4credits  x
Mandatory TA3307

Additives and technological adjuncts  (in French) N.18h 3credits  x
 
| 6/02/2009 |