Symposium BAPS (Belgian Association for Psychological Sciences) le 18 Mai 2018

Un symposium BAPS est organisé par les partenaires FOOD4GUT le 18 Mai 2018 à Gand.

https://www.baps.be/highlights

Présentations dans le cadre du projet FOOD4GUT:

INVESTIGATING THE CONDITIONS FOR THE EFFECTIVENESS OF NUDGING FOR PREBIOTIC VEGETABLES

Valérie Broers, Stephan Van den Broucke, Cédric Taverne, & Olivier Luminet

Université Catholique de Louvain

Perceived healthiness of organic and Fairtrade apple juice and chocolate: does moral satisfaction make food with sustainable and ethical food labels subjectively healthier?

Maria Mulders, Victor Lindberg, Boyka Bratanova, Olivier Corneille, & Olivier Klein

Université Libre de Bruxelles

HOW DOES THE FOOD ENVIRONMENT INFLUENCE CONSUMER’S CHOICE? AN OVERVIEW

Jonathan Peuch

Université Catholique de Louvain

 

Inscription via le lien suivant : https://www.baps.be/registration

Pour plus d’ informations, contactez directement Valérie Broers:  valerie.broers@uclouvain.be