Un symposium BAPS est organisé par les partenaires FOOD4GUT le 18 Mai 2018 à Gand.
https://www.baps.be/highlights
![](https://static.wixstatic.com/media/bdafaa_dab7e4c4dcd147959e179519bbc8f65b~mv2.jpg/v1/fill/w_228,h_133,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01/bdafaa_dab7e4c4dcd147959e179519bbc8f65b~mv2.jpg)
Présentations dans le cadre du projet FOOD4GUT:
INVESTIGATING THE CONDITIONS FOR THE EFFECTIVENESS OF NUDGING FOR PREBIOTIC VEGETABLES
Valérie Broers, Stephan Van den Broucke, Cédric Taverne, & Olivier Luminet
Université Catholique de Louvain
Perceived healthiness of organic and Fairtrade apple juice and chocolate: does moral satisfaction make food with sustainable and ethical food labels subjectively healthier?
Maria Mulders, Victor Lindberg, Boyka Bratanova, Olivier Corneille, & Olivier Klein
Université Libre de Bruxelles
HOW DOES THE FOOD ENVIRONMENT INFLUENCE CONSUMER’S CHOICE? AN OVERVIEW
Jonathan Peuch
Université Catholique de Louvain
Inscription via le lien suivant : https://www.baps.be/registration
Pour plus d’ informations, contactez directement Valérie Broers: valerie.broers@uclouvain.be