<- Archives UCL - Programme d'études ->

Detailed programme

Legend
MandatoryOptional
Courses not taught this academic yearPeriodic courses not taught this academic year
Periodic courses taught this academic yearTwo year courses

Click on the course code to see detailed informations (objectives, methods, evaluation...)
Year
1
Mandatory LALIT3990

Travail de fin d'études N. 24credits  x

MandatoryCours dispensés à l'UCL
Mandatory LBRAL2102

Physiological and nutritional biochemistry Yvan Larondelle (coord.), Yves-Jacques Schneider52.5h + 0h 5credits 1q x
Mandatory LBRAL2104

Food microbiology Jacques Mahillon30h + 22.5h 5credits 2q x
Mandatory LBRAL2202A

Contrôle technologique et statistique de qualité: partim contrôle technologique Marc Meurens18h 2credits 1q x
Mandatory LBRAL2103F

Chimie des denrées alimentaires : Constituants alimentaires mineurs Sonia Collin18h 3credits 1q x

MandatoryCours dispensés à Gembloux
Mandatory LTA3305

Food formulation and principles of sensorial analysis N.24h 3credits 1q x
Mandatory LAM3305

Molecular biology methods for the analysis of foodstuffs N.30h 3credits 1q x
Mandatory LBE3301

Control of the processes in the food industry N.36h 4credits 1q x
Mandatory LSI3314

Statistical control of the processes N.36h 4credits 1+2q x
Mandatory LTA3307

Additives and technological adjuncts N.18h 3credits 2q x
Mandatory LTA3303

Sécurité alimentaire et gestion de la qualité N.36h 4credits 1q x
 
| 29/04/2009 |