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Advanced module in Science, Technology and Food Quality [25.0]

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1 2

Pour suivre ce module, il est vivement conseillé d'avoir suivi l'option 1A en Sciences, technologie & qualité des aliments
Mandatory LBRAL2202

Technological and statistical quality control  Marc Meurens 30h  2credits  1q    x
Mandatory LSTAT2310A

Controle stat. de Qualité : Partim A  (in French) Bernadette Govaerts 12h + 4h  2credits  1q    x
Mandatory LBRAL2203

Biochemistry of bacterial fermentations  Michel Ghislain, Yvan Larondelle (coord.) 15h + 15h  3credits  1q    x
Mandatory LBRTE2201

Human and animal toxicology  Alfred Bernard, Cathy Debier 45h + 7.5h  5credits  1q    x

MandatoryCours au choix en 2ème année de master pour minimum 13 crédits parmi les intitulés suivants :
Optional LBRAL2101

Beer organoleptic and microbiological quality  Sonia Collin, Marc Maudoux 30h + 22.5h  5credits  2q    x
Optional LBRAL2105

Brewing biochemistry  Sonia Collin (coord.), Heide-Marie Daniel, Laurence Gijs, Laurent Mélotte 30h + 22.5h  5credits  1q    x
Optional LBRAL2106

Brewing biochemistry  Sonia Collin 30h + 22.5h  5credits  1q    x
Optional LBRAI2206

Technology and processing of animal products  Michel Focant, Pierre Stassart (coord.) 30h + 15h  4credits  1q    x
Optional LBIRC2108

Biochemical and Microbial Engineering  Spyridon Agathos 30h + 22.5h  5credits  2q    x
Optional LBIRE2105

Water and soil quality  Patrick Gerin (coord.), Henri Halen, Xavier Rollin 22.5h + 7.5h  3credits  2q    x
Optional LBRMC2202

Cell culture technology  Marc Boutry (coord.), Claude Remacle, Yves-Jacques Schneider 30h  3credits  1q    x
Optional LBIRF2203

Pisciculture  Xavier Rollin 30h  3credits  1q    x
 
| 15/07/2010 |