<- Archives UCL - Programme d'études ->


Study programme 2014-2015

Teaching and training



 
> Legend
 
Mandatory LALIT3900 Travail de fin d'études   N.   24 credits
 
Mandatory Cours obligatoires dispensés à l'UCL - Louvain-la-Neuve
Mandatory LBRAL2102 Physiological and nutritional biochemistry   Yvan Larondelle (coord.), Yves-Jacques Schneider 52.5h  5 credits 1q
Mandatory LBRAL2104 Food microbiology   Jacques Mahillon 30h+22.5h  5 credits 2q
Mandatory LBRAL2202A Contrôle technologique et statistique de qualité: partim contrôle technologique   Vincent Baeten 18h  2 credits 1q
Mandatory LBRAL2103F Chimie des denrées alimentaires : Constituants alimentaires mineurs   Sonia Collin 18h  3 credits 1q
 
Mandatory Cours obligatoires dispensés à l'ULg - Gembloux Agro BioTech
Mandatory LGBLX3101 Molecular biology methods for the analysis of foodstuffs   N. 30h  3 credits 1q
Mandatory LGBLX3102 Control of the processes in the food industry   N. 36h  4 credits 1q
Mandatory LGBLX3103 Statistical control of the processes   N. 36h  4 credits 1 + 2q
Mandatory LGBLX3104 Sécurité alimentaire et gestion de la qualité   N. 36h  4 credits 1q
Mandatory LGBLX3105 Food formulation and principles of sensorial analysis   N. 24h  3 credits 2q
Mandatory LGBLX3106 Additives and technological adjuncts   N. 18h  3 credits 2q